Uitfaseren oude app - Nieuws / Zermelo Magazine - Zermelo Support

sep 25 2024

Uitfaseren oude app

Lijst van auteurs

Zermelo WebApp

Al geruime tijd geleden zijn we als Zermelo overgestapt van de app naar de WebApp. Met deze WebApp kunnen we leerlingen, werknemers én ouders beter faciliteren met het bekijken van roosters, kiezen van keuzelessen en pakketten, afspraken maken en ouderavondgesprekken aanvragen. De oude app was nog in omloop, maar werd niet meer onderhouden. De oude app is al niet meer te downloaden en vanaf 1 november is de app ook niet meer te gebruiken.

Overstappen

Werkt u nog met de oude app?

Stap over op de WebApp, hoe u deze installeert leest u hier.

Vindt u toch een app online welke claimt van Zermelo te zijn? Download deze niet, wij hebben geen app meer in omloop.