WebApp installeren - Nieuws / Algemeen - Zermelo Support

sep 5 2024

WebApp installeren

Lijst van auteurs

Om roosterwijzigingen op je telefoon te bekijken is er al jaren een Zermelo app in gebruik. Geruime tijd geleden zijn we overgestapt naar een webapplicatie, de WebApp. Met deze webapplicatie kun je naast het bekijken van het rooster ook inschrijven voor keuzelessen en ouderavonden, maar kun je ook je keuzepakket doorgeven. Voor docenten is het mogelijk om een afspraak te maken met collega’s of met leerlingen. Kortom, een applicatie met veel fijne mogelijkheden! De (oude) app werd al geruime tijd niet meer ondersteund, maar vanaf 1 november nemen we definitief afscheid en stappen we over op de WebApp.

Heeft u de WebApp nog niet geinstalleerd? Kijk dan snel op één van onderstaande pagina’s:

Leerlingen

Werknemers

Ouders/Verzorgers