Profielen kwijt? - Nieuws / Releases - Zermelo Support

Mar 10 2022

Profielen kwijt?

Lijst van auteurs

Werkt u met eigen profielen binnen het Roosteren-scherm en bent u deze na het installeren van de 22.03 kwijt? Geen paniek. De profielen staan waarschijnlijk nog onder Rooster Pro. U zet de profielen als volgt op de juiste plek:

1. Ga in uw desktop naar Projectbeheer > Bestandslocatie openen.

2. Kies voor DialoogProfielen.

3. Kies voor AutomaatDialoogProfielen.

4. Open de map Roosteren Pro met indelen.

5. U selecteert en kopieert uit deze map uw eigen profielen.

6. Keer terug naar het scherm AutomaatDialoogProfielen en kies voor Roosteren met indelen (dus zonder Pro).

7. Plak hier uw eigen profielen.

8. Herhaal deze stap bij Roosteren Pro zonder indelen.

9. Ga in de desktop naar Roosteren > Roosteren > Roosteren (+herindelen). U krijgt een foutmelding over Afdeling+. Deze kunt u verder klikken.

10. Open via Profiel > Roosteren met indelen uw eigen profielen allemaal een keer.

11. Verlaat het Roosteren scherm en open deze opnieuw. U bent nu de foutmelding kwijt.

Blijft u problemen houden met de profielen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze helpdesk (071-5240086 of helpdesk@zermelo.nl)