Overslaan naar hoofdinhoud

Verbeteringen voor Persoonlijk Budget - Nieuws / Zermelo Magazine - Zermelo Support

Jun 22 2023

Verbeteringen voor Persoonlijk Budget

Lijst van auteurs

Tijdens de aankomende zomervakantie brengen we verschillende verbeteringen aan in "Persoonlijk Budget". Ons doel is om met deze nieuwe mogelijkheden meer flexibiliteit te bieden aan scholen bij de invulling van levensfasebewust personeelsbeleid, waardoor het beter aansluit bij de specifieke behoeften van elke school. De belangrijkste aanpassingen zijn: 

Volledige controle over het kapitalisatiebeleid

U kunt nu zelf het schoolbeleid rondom kapitalisatie bepalen. Zo kunt u besluiten om helemaal niet meer te kapitaliseren, of u kunt de kapitalisatietermijn aanpassen van vier naar twee jaar. 

Flexibele opname van gespaard basis saldo

Voor uw werknemers is het eenvoudiger om het gespaarde basissaldo te gebruiken voor doeleinden anders dan verlofopname. Het saldo kan ook opgenomen worden voor lesreductie of taakreductie zonder ingewikkelde handmatige aanpassingen. 

Eén spaarpot voor werknemers op verschillende scholen

Voor werknemers die werkzaam zijn op verschillende scholen hebben we goed nieuws. Met onze verbeterde formatiemodule krijgen ze nu één centrale spaarpot voor al hun gespaarde persoonlijk budget. Dit betekent dat ze gemakkelijk toegang hebben tot hun saldo, ongeacht op welke school ze werken.