Overslaan naar hoofdinhoud

Even voorstellen: Lianne, Margreet, Simanca, Stef - Nieuws / Zermelo-team - Zermelo Support

Jan 10 2024

Even voorstellen: Lianne, Margreet, Simanca, Stef

Lijst van auteurs

Zowel in Leiden als in Deventer zijn er recentelijk nieuwe collega’s gestart. Inmiddels draaien ze al volop mee. Hieronder stellen we Lianne, Margreet, Simanca en Stef voor.

Lianne Roest

Ik ben per 1 december aan het werk als ontwikkelaar in Leiden. Na mijn studie Computing Science is dit mijn eerste baan en ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Ik leer mijn collega's hier in Leiden steeds beter kennen en ik vond het ook erg leuk om de rest van het team te ontmoeten tijdens de teamdag. Sinds ik ben begonnen, probeer ik beetje bij beetje mijn weg in het systeem te vinden en ondertussen heb ik ook al mijn eerste issues opgelost. Ik kijk ernaar uit om uiteindelijk wat grotere projecten op te pakken en een ware bijdrage te kunnen leveren in het ontwikkelteam!

Smoelenboek foto - Lianne (1).jpg

Margreet Broenland

Per 1 oktober ben ik werkzaam als supportmedewerker bij de vestiging Deventer. Op de eerste dag heb ik direct heel veel mensen mogen ontmoeten tijdens de teamdag en hoewel ik lang niet alle namen onthouden heb, was het toch fijn om direct bij veel namen al een gezicht te zien. 22 Jaar geleden ben ik begonnen als docent LO (bewegingsonderwijs) op het Hendrik Pierson college in Zetten en de laatste 3,5 jaar was ik daar roostermaker. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden. Het is ontzettend leerzaam om hier bij Zermelo te werken. Ik besef me inmiddels dat je hier nooit alwetend bent en iedere dag weer nieuwe dingen leert. Voorzichtig heb ik al een paar keer supportdesk gedraaid en ook ben ik gestart met cursussen geven. Het begon al goed, hier bij Zermelo, en het wordt iedere dag leuker!

Simanca Deurloo

Midden in de zomervakantie ben ik begonnen als formatiespecialist bij Zermelo. Na 8 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt kwam Zermelo op mijn pad. Door mijn werk als projectleider bij de invoer van een flexibel onderwijssysteem heb ik zowel met de rooster- als formatiekant van de software kennis gemaakt. Dit maakte mij dusdanig enthousiast dat ik het schoolgebouw heb ingeruild voor het Zermelo kantoor. Maar gelukkig kom ik nu al met veel plezier bij verschillende scholen op bezoek voor formatie ondersteuning. Ik hoop in de toekomst nog heel veel scholen te kunnen helpen bij het verbeteren van hun formatieproces.

Stef Kleinluchtenbeld

Sinds 1 oktober ben ik werkzaam als consultant bij Zermelo. Na mijn studie wiskunde, waarin roosteren een grote rol speelde, ben ik eerst 5 jaar als docent aan de slag gegaan. Nu was het tijd voor een nieuwe stap en ben ik met veel plezier bij Zermelo aan het werk. Zermelo kende ik als docent alleen maar als de plek waar ik mijn rooster kon bekijken, dus in mijn eerste maanden ben ik vooral heel veel aan het leren. Daarnaast heb ik ook al mijn eerste cursussen gegeven en dat was erg leuk om te doen! Ook heb ik een aantal van jullie al mogen ontmoeten bij een afspraak op school. Ik kijk er naar uit om ook de rest van jullie te mogen ontmoeten en ondersteunen waar nodig!

Enthousiast geworden?

Wil je net als Lianne, Margreet, Simanca en Stef bij Zermelo werken? Kijk eens bij onze vacatures.