Overslaan naar hoofdinhoud

Even voorstellen - Nieuws / Zermelo-team - Zermelo Support

Jun 7 2023

Even voorstellen

Lijst van auteurs

Vestiging Eindhoven is flink uitgebreid met twee ervaren onderwijskrachten. Hieronder stellen Harm en Nicole zich aan jullie voor.

Harm Denissen

Op 3 april ben ik begonnen bij Zermelo in Eindhoven als consultant. Hiervoor heb ik bijna 18 jaar in Nijmegen op een middelbare school les mogen geven als docent scheikunde, NLT en ANW. Naast het lesgeven hield ik me bezig met roosteren, medezeggenschap en andere plannings- en beleidsvraagstukken. De komende tijd hoop ik veel te leren om daarna de scholen goed van dienst te kunnen zijn. De eerste periode heb al gelijk veel van jullie mogen leren en het bevalt tot nu toe uitstekend. 


Nicole Sponselee

Op 1 mei ben ik begonnen bij Zermelo als consultant bij de vestiging Eindhoven. Na 17 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben als decaan (vo) en studiekeuzebegeleider (hbo) was ik toe aan een nieuwe uitdaging en wilde ik graag een andere weg in slaan.

Zermelo kende ik door de decaanmodule en ik was daardoor geïnteresseerd geraakt in wat Zermelo als diensten te bieden heeft. In de eerste tijd bij Zermelo heb ik al gemerkt dat ik hier genoeg uitdaging kan vinden. Ik kijk er naar uit om scholen te gaan ondersteunen en cursussen te gaan geven!