Consultancy blokken - Nieuws / Zermelo Academy - Zermelo Support

Apr 19 2023

Consultancy blokken

Lijst van auteurs

Nieuw bij Zermelo - Consultancy blokken

Aan het begin van het nieuwe schooljaar wil je als roostermaker vaak de puntjes op de i zetten. De laatste wijzigingen in het rooster moeten verwerkt worden, het rooster moet een laatste optimalisatieslag krijgen of er staat een drukke activiteitenweek op het programma. Hoe pak ik dat het beste aan? Wat zou het toch handig zijn als er iemand even met je meekijkt.

Nieuw bij Zermelo is het consultancy blok. In een blok van drie uur heb je telefonisch contact met een deskundige supportmedewerker van Zermelo. De medewerker kijkt met je mee op jouw scherm en beantwoord je vragen. Uiteraard kan je de medewerker ook als sparringspartner gebruiken om je plannen eens te toetsen. Kort, maar kundig advies op je eigen werkplek.

De consultancy blokken vinden op diverse momenten plaats in de eerste weken van het schooljaar. De blokken duren drie uur en starten om 9.00u en om 13.00u.

Voor data en om in te schrijven klik je hier.