Overslaan naar hoofdinhoud

Geslaagde 1e editie Zermelo Formatie Event - Nieuws / Algemeen - Zermelo Support

Dec 28 2023

Geslaagde 1e editie Zermelo Formatie Event

Lijst van auteurs

Woensdag 6 december was het grootste deel van formerend Nederland afgereisd naar Houten voor het allereerste Zermelo Formatie Event. Een bijeenkomst voor formatiebeheerders en andere geïnteresseerden waarop de formatiespecialisten informatiesessies gaven over verschillende onderwerpen uit de formatiemodule van Zermelo. We kijken terug op een geslaagde eerste editie en hebben het bijzonder fijn gevonden om jullie allemaal te ontmoeten. Voor de eerste editie hadden we gehoopt op een goedgevuld event, maar de inschrijvingen overtroffen onze verwachtingen volledig. Binnen de kortste keren was het evenement met maar liefst 180 deelnemers vol. Kennelijk is er behoefte aan een evenement voor formatiebeheerders en we hopen dat we in deze behoefte hebben kunnen voorzien.

Na een plenaire sessie door Dennis en Simanca gingen de 180 deelnemers uiteen om verschillende informatiesessies naar keuze te volgen. Tijdens deze informatiesessies was er volop interactie met de formatiespecialisten van Zermelo, maar ook tussen deelnemers onderling. De passie voor het formatievak spatte er vanaf en we hebben als Zermelo nog meer ideeën opgedaan over wat er speelt op formatiegebied in de praktijk.

Tijdens de pauze en na afloop op de borrel was er gelegenheid om bij te praten en ideeën uit te wisselen. Ook hier waren vele opgetogen deelnemers. Met name de koppeling met AFAS kon op het nodige enthousiasme rekenen. Op dit moment met de aanstellingen, maar in de toekomst ook de verloven en verzuimen. Een mooi perspectief.

Bedankt voor uw komst.