Gebruik WebApp voor nieuwe leerlingen - Nieuws / Supportdesk - Zermelo Support

Aug 25 2023

Gebruik WebApp voor nieuwe leerlingen

Lijst van auteurs

De start van het nieuwe schooljaar betekent ook dat nieuwe leerlingen (en hun ouders) het rooster willen bekijken in Zermelo. Op een mobiele telefoon is een app hiervoor het fijnst.

Zermelo biedt een WebApp aan. Deze is te openen door in een browser in te loggen op het portal van de school. U kunt hierna een snelkoppeling maken op uw telefoon. Hoe het werkt is ook terug te zien in deze video.

Apps te downloaden in de appstore zijn geen officiële applicaties van Zermelo. Mogelijk mist daar functionaliteit en lopen gebruikers tegen problemen aan.