Updatecursussen voor roostermakers en portalbeheerders - Nieuws / Cursussen - Zermelo Support

feb. 18 2021

Updatecursussen voor roostermakers en portalbeheerders

Voor meer ervaren gebruikers van de Zermelo software bieden wij  de komende maanden een updatecursus aan.

Tijdens deze updatecursus komen alle nieuwe functionaliteiten sinds april 2020 aan bod. De cursus duurt één dag en is met name interessant voor roostermakers en portalbeheerders. Hoofdthema's zijn het Hybride onderwijs, Roosteranalyse, Roosterpublicatie en Bestandsopslag in het portal.

Bekijk hier welke data momenteel open staan voor deelname.