Skip to main content

Even voorstellen - Nieuws / Zermelo-team - Zermelo Support

jul. 28 2022

Even voorstellen

Saskia en Anna

Soms vragen we ons bij Zermelo af of we niet stiekem een muziekvereniging zijn. Want het valt op, al die collega's die instrumenten spelen of zingen. En als er dan achter elkaar nieuwe collega's bij komen die óók allemaal als grootste hobby muziek hebben, dan ga je je toch afvragen wat de correlatie is met het roosteren...


Saskia Helmus

Ik ben op 1 juni gestart als roosterconsultant op de vestiging Leiden. Daarvoor werkte ik op het Adelbert College in Wassenaar, als docent (Economie en Bedrijfseconomie) en roostermaker en de laatste jaren in een brede functie waar ik me ook bezighield met formatiezaken en financiën. Het logisch nadenken en creatieve oplossingen vinden in roosterzaken heb ik altijd leuk gevonden en na bijna 15 jaar op school heb ik nu de overstap gemaakt naar Zermelo. Ik dacht altijd al dat dit een leuk bedrijf is om voor te werken vanuit mijn ervaringen als klant en ik kan nu zeggen: dat klopt! Intussen heb ik mijn eerste helpdeskdiensten en meewerkdagen op kantoor en op scholen gedraaid en dat smaakt naar meer. In mijn vrije tijd besteed ik, naast mijn gezin, graag zoveel mogelijk tijd aan zingen. Niet alleen onder de douche en in de auto, maar ook op het podium in een musical of concert. 


Anna Neels

Per 1 juli ben ik in team Deventer gestart als softwaretester. Ik kom uit een echte onderwijsfamilie en ben getrouwd met een docent Nederlands. Hoewel ik een heel andere achtergrond heb, namelijk in biomedische wetenschappen en medical imaging, ben ook ik nu in het onderwijs terecht gekomen. Na mijn studie ben ik het roostermakersvak in gerold en heb ik een aantal jaar bij verschillende scholen rond Utrecht en in het oosten van het land gewerkt. Daar werd ik al vaak door collega's gevraagd om even te achterhalen waar een probleem zat bij een foutmelding. Als softwaretester bij Zermelo zelf kan ik daar nog veel meer in betekenen! Met veel plezier maak ik nu deze overstap. Na het werk ben ik veel te vinden in onze moestuin, ik zing en speel viool en viola da gamba.