Centraal Schriftelijk Eindexamen in coronatijd - Nieuws / Helpdesk - Zermelo Support

jan. 29 2021

Centraal Schriftelijk Eindexamen in coronatijd

Ieder schooljaar maakt Zermelo voor haar klanten het rooster voor het Centraal Eindexamen. Dat betekent dat u een udmz bestand kunt downloaden waarin het toets/examenrooster voor het Centraal Examen al is gemaakt. Het grote voordeel is dat alle examens direct op de juiste dagen staan en dat ook de duur en de aanvangstijden al voor u geregeld zijn. Dit scheelt veel tijd. U hoeft als gebruiker nu alleen nog in uw eigen project de bijbehorende vakken aan te klikken en de surveillance en lokalen te regelen.

Ook in dit bijzondere jaar zullen we dat voor u doen, alleen is helaas nog onduidelijk hoe het Centraal schriftelijk eindexamen er nu precies uit zal zien.
Zermelo zal zich inspannen om ondanks deze onzekerheid u als klant bij te staan door het ontwikkelen van tools om het overzicht en gebruikersgemak rondom het Centraal schriftelijk eindexamen zo goed mogelijk te laten verlopen.

Vooralsnog adviseren wij u om nog even te wachten met het zelf bedenken van allerlei scenario’s en examenroostervarianten.
Mocht er meer duidelijkheid zijn dan informeren wij u op tijd!